Uncategorised

Apariţii Media

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2013

2012

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Datorita actualizarilor tehnologice si schimbarilor legislative, acest document trebuie sa fie revizuit, din cand in cand, de catre noi. Prin urmare, solicitam utilizatorilor sa ia cunostinta de acest document – Termeni si Conditii de Utilizare - inainte de fiecare vizita, pentru a fi la curent cu toate schimbarile si amendamentele aparute.

Introducere

Acest site este proprietatea Asociatiei Producatorilor de Hrana Pentru Animale de Companie – ARPAC, denumita mai departe www.arpac.ro. Informatia disponibila pe acest site se vrea a fi cat se poate de corecta.

Cu toate acestea, nu putem garanta pentru corectitudinea informatiei. Astfel ca nu ne asumam nicio responsabilitate pentru vreo greseala din continutul acestui site.

Declaratiile facute pe acest site au fost facute in concordanta cu cunostintele si convingerile noastre. Cu toate acestea, rezultatele finale pot diferi in mare masura de declaratiile initiale, deoarece depind de un grup de factori de natura competitionala si macroeconomica care sunt in unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site.

Accesand acest site, acceptati fara nicio restrictie sau rezerva urmatorii Termeni Generali de Utilizare a Site-ului pe care ii puteti vizualiza sau tipari.

Termeni generali de folosire a site-ului

Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. In particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare in alte media, incluzand stocarea si procesarea prin mijloace electronice se bucura de copyright. Orice utilizare partiala sau integrala va necesita acordul prealabil in scris din partea www.arpac.ro. Atat continutul cat si structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informatiilor sau datelor, in particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu exceptia materialelor de presa) necesita acordul nostru prealabil in scris. Drepturile de folosinta ale imaginilor se pastreaza atunci cand imaginile sunt adaugate automatic sau manual intr-o arhiva.

Marci inregistrate

Logo-ul si tot continutul grafic aflat pe aceste pagini sunt marci inregistrate ale partenerilor aditionali, co-partenerilor, membrilor si reprezentantilor legali. Orice abuz sau utilizare neautorizata ale acestor marci sunt interzise si constituie incalcari ale legii marcilor, legii dreptului de autor si a altor legi ale proprietatii intelectuale si ale concurentiei neloiale.

Renuntarea la drepturi ale partilor terte ale websitului

Paginile acestui website contin linkuri ("hyperlinkuri") catre alte websituri care sunt administrate de parti terte si ale caror continuturi nu sunt cunoscute companiei noastre. www.arpac.ro permite doar accesul catre aceste situri, dar nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestora. Linkurile noastre catre websiturile partilor terte sunt menite sa va faciliteze navigarea. Formularile de pe siturile redirectionate nu ne apartin. Nu ne identificam cu niciun fel de continut de pe paginile de website ale partilor terte. In particular, nu ne asumam nicio raspundere pentru incalcarile prevederilor legale sau pentru incalcarile drepturilor partilor terte.

Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirectionarea de pe acest website sunt exclusiv responsabili de continutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse in vanzare sau de comenzile relationate, de orice tip.

www.arpac.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio incalcare a legii dreptului de autor, a legii marcilor sau a drepturilor proprietatii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagina accesata printr-un hyperlink.. In cazul unei comenzi sau unei declaratii legale de orice fel, se incheie un contract intre utilizator si administratorul websitului respectiv sau intre utilizator si alta parte legala sau persoana instruita in aceasta privinta, fara nicio relationare intre Autor si utilizator. Va rugam sa consultati termenii legali si conditiile de utilizare de pe websitul redirectionat.

General Disclaimer

Orice responsabilitate Autor pentru prejudiciile survenite in urma utilizarii acestui website - fara a tine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele - este limitata la prejudiciile cauzate cu buna stiinta sau prin neglijenta grava. In aceeasi masura, responsabilitatea obligatorie Autor fata de incalcarile contractuale, totalitatea reclamatiilor va fi limitata la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea in privinta legii Responsabilitatilor Produsului sau in alte garantii oferite anterior. Deasemenea, limitarile responsabilitatilor mai sus mentionate nu se aplica in cazul vatamarilor corporale, atentarii la viata sau sanatatea unei persoane.

www.arpac.ro se angajzeaza sa nu permita intruziunea virusilor pe websit, pe de alta parte, www.arpac.ro nu poate asigura absenta totala a virusilor. Drept urmare, recomandam o atentie deosebita pentru protectia impotriva virusilor (ex: prin scanare) inainte de descarcarea de date si documente de pe website.

www.arpac.ro nu raspunde de greselile sau erorile serviciilor oferite pe website, independente de responsabilitatile sale, nici de validitatea acestora.

Prevederi si declaratii

Prevederile si declaratiile de pe acest website au fost incheiate in concordanta cu misiunea si principiile noastre. Cu toate acestea, rezultatele actuale obtinute de Autor pot sa difere considerabil fata de aceste prevederi si declaratii deoarece depind de o serie de factori de natura macroeconomica si competitiva, care sunt, in unele cazuri, independente de controlul www.arpac.ro. Fara a aduce prejudicii obligatiilor legale prin amendarea prevederilor si declaratiilor, www.arpac.ro nu urmareste sa actualizeze toate prevederile si declaratiile continute de acest website.

Produsele si Serviciile prezentate

Produsele prezente pe acest website sunt exemple de produse sau servicii ale companiei. Imaginile folosite au scop de prezentare.

Politici de confidentialitate

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii politica de confidentialitate. Pentru orice informatii suplimentare folositi adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Resurse

Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi, în acelaşi timp, susţine şi încurajează creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora. Urmand aceste principii, în anul 2012, ARPAC împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Asociaţia Generală a Medicilor Veterinari din România (AGMVR) au lansat un program educaţional adresat copiilor de clasa a doua din şcolile sectorului 5 din Bucureşti, extins în anul 2014 la nivel naţional.
 
Ideea proiectului a pornit de la efectele pozitive pe care le au animalele de companie asupra dezvoltării emoţionale şi sociale ale copiilor; prezenţa unui prieten necuvântător făcându-i pe copii mai responsabili şi mai sociabili, calităţi ce le vor extrapola în viaţa lor socială ulterioară, ca adolescenţi şi apoi adulţi. Programul „ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie” explică regulile de baza ale îngrijirii animalelor de companie şi beneficiile pe care acestea le aduc în viaţa oamenilor, prin intermediul unui set de materiale educaţionale oferit gratuit de ARPAC.
 
Resursele educaţionale se adresează elevilor, părinţilor şi tuturor iubitorilor şi deţinătorilor de animale de companie.Până în prezent, programul educaţional iniţiat de ARPAC a fost derulat cu succes în peste 250 de şcoli din România, oferind acces la informaţii despre îngrijirea corectă a animalelor de companie unui număr de 22.500 de elevi. 
 
ARPAC pune în continuare la dispoziţia cadrelor didactice, medicilor veterinari şi studenţilor voluntari materiale educaţionale care pot fi folosite în organizarea de activităţi dedicate elevilor.
 

eSpecialist

Cum ne alegem cainele

Cum ne alegem cainele

Cum ne alegem pisica

Cum ne alegem pisica

Cum hranim corect cainele si pisica

Cum hranim corect cainele si pisica

 

Ingrijirea responsabila a animalului de companie

Ingrijirea responsabila a animalului de companie

 Vizita la medicul veterinar - Ingrijire Preventiva

Vizita la medicul veterinar - Ingrijire Preventiva

Despre Paraziti - Ingrijire Preventiva

Despre Paraziti - Ingrijire Preventiva

 

Cariile - Ingrijire Preventiva

Cariile - Ingrijire Preventiva

Microcipul - Ingrijire Preventiva

Microcipul - Ingrijire Preventiva

Pasaportul animalului de companie

Pasaportul animalului de companie

 

Doodle ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie

Învaţă ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie

Învaţă ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie

 

ABC-ul Îngrijirii Câinilor şi Pisicilor - Broşuri pentru şcoala primară

Materiale didactice pentru şcoala primară

Brosura caini

Brosura cainiDescarcă broșura

Brosura pisici

Brosura pisiciDescarcă broșura

 

Caiet lucru caini

Caiet lucru cainiDescarcă broșura

Caiet lucru pisici

Caiet lucru pisiciDescarcă broșura

 

Minighid de Îngrijire a Animalelor de Companie

Minighid de ingrijire

 

Sfaturi PetABC

petabc

Află cum trebuie să hrănim animalele în funcţie de vârstă şi talie, care sunt nevoile nutriţionale în funcţie de rasă, ce rol au animalele în viaţa noastră şi multe alte informaţii. Descoperă şi GHIDUL FAMILIEI.

Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abonare Newsletter

Conditii de Utilizare

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.