Nutriție sănătoasă pentru câini și pisici

Nevoi nutriționale și obiceiuri de hrănire

Hrănirea puilor de pisică

Puii de pisică sunt ca niște gheme de blană, dar sub tot acel puf, au încă mult de crescut. Într-un interval de timp relative scurt (doar 8-12 luni), aceștia își dezvoltă destul de rapid mușchii, oasele, pielea și stratul de blană, dinții și organelle interne, precum și abilități importante de socializare. Așadar, înțelegerea corectă a cerințelor privind hrana tânărului dvs. pisoi în acest stadiu incipient, va ajuta mult după ce treceți de primele lor luni de viață.

Citește mai departe...

Sunt dietele vegetariene sigure pentru pisici și câini?

Câinii și pisicile au nevoi diferite foarte specifice care sunt influențate de numeroase variabile, precum rasa, nivelul de activitate, vârsta, talia și sexul. Se presupune uneori că nevoile nutriționale ale câinilor și pisicilor sunt similare și că le putem oferi aceeași hrană. Acest lucru nu este adevărat; atât câinii, cât și pisicile au evoluat diferit, având o fiziologie și nevoi caracteristice fiecărei specii în parte.

Citește mai departe...

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.