4 octombrie: Ziua Internațională a Animalelor este celebrată peste tot în lume cu scopul de a promova drepturile şi bunăstarea tuturor animalelor, sărbătoare marcată în fiecare an și de ARPAC (Asociația România  a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie).

Ziua Internaţională a Animalelor a fost sărbătorită pentru prima dată de Heinrich Zimmerman, pe 24 martie 1925 la Berlin, fiind schimbată în anul 1929 data de 4 octombrie. De atunci, în fiecare an a promovat Ziua Internaţională a Animalelor și, în sfârșit, în 1931, la un congres al organizațiilor de protecție a animalelor din Florența, Italia, propunerea de a face 4 octombrie Ziua Mondială a Animalelor a fost acceptată în unanimitate.

Astfel, a devenit o sărbătoare globală pentru toate animalele și pentru cei care le iubesc și le respectă, cunoscută pe toate continentele și sărbătorită în moduri diferite în multe țări.

În prezent, World Animal Day  este o mişcare globală susţinută de organizaţii, autorităţi, celebrităţi din toată lumea, încurajată în fiecare an și de ARPAC – Asociația România  a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie, cu scopul de a promova drepturile şi bunăstarea tuturor animalelor.

 

#worldanimalday

Sfaturi PetABC

petabc

Află cum trebuie să hrănim animalele în funcţie de vârstă şi talie, care sunt nevoile nutriţionale în funcţie de rasă, ce rol au animalele în viaţa noastră şi multe alte informaţii. Descoperă şi GHIDUL FAMILIEI.

video petabc

Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abonare Newsletter

Conditii de Utilizare

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.