Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) vă invită să luaţi parte la conferinţa online organizată cu scopul de a prezenta rezultatele studiului „Atitudini şi comportamente ale românilor din mediul urban privind animalele de companie”, în contextul pandemiei de Coronavirus. Studiul a fost realizat de KANTAR România în perioada 5-10 august 2020, pe un eşantion de 1000 de persoane din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani, care deţin cel puţin un animal de companie în gospodărie.
 
 
Rezultatele studiului şi metodologia folosită în derularea acestuia vor fi prezentate în cadrul unui eveniment online transmis LIVE pe pagina de Facebook ARPAC (http://www.facebook.com/ARPAC.ro), miercuri, 28 octombrie 2020, ora 11.00.
 
AGENDA
 
11.00 – 12.00

Metodologie & rezultate studiu „Atitudini şi comportamente ale românilor din mediul urban privind animalele de companie”, în contextul pandemiei de Coronavirus
  • Gratziela Bahaciu, Secretar General, Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC)
  • Adriana Pepa Gheara, Account Manager, KANTAR România
 
12.00 – 12.15
Sesiune întrebări & răspunsuri

Sfaturi PetABC

petabc

Află cum trebuie să hrănim animalele în funcţie de vârstă şi talie, care sunt nevoile nutriţionale în funcţie de rasă, ce rol au animalele în viaţa noastră şi multe alte informaţii. Descoperă şi GHIDUL FAMILIEI.

video petabc

Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie recunoaşte şi promovează importanţa şi rolul social al animalelor de companie şi susţine creşterea şi îngrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abonare Newsletter

Conditii de Utilizare

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.