Cele mai iubite animale de companie sunt cainele si pisica, dar cat de multe stim despre fiecare?

Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie (ARPAC) a pregatit un video de urmarit in familie, care prezinta cele mai importante notiuni despre ingrijirea unui animal de companie. Indiferent de varsta, este important ca fiecare membru al familiei sa le cunoasca si sa le aplice pentru a creste langa ei niste animale frumoase si sanatoase.

https://www.youtube.com/watch?v=_oCMpzrgUw4

Cum hranim un animal de companie in functie de varsta si talie, cum ne comportam atunci cand intalnim un caine strain, de ce este importanta vizita la veterinar, sunt doar cateva dintre informatiile surprinse in materialul video de mai jos.

„Filmuletul pe care l-am pregatit cu ocazia editiei din 2017 a programului ABC-ul Ingrijirii Animalelor de Companie este foarte bine primit de copii. Medicii veterinari, stundentii voluntari si profesorii care au desfasurat activitati la clasa ne-au povestit cat de captivati sunt copiii, ceea ce ne face sa credem ca este foarte util pentru educatia celor mici”. spune Gratziela Bahaciu, Secretar General al ARPAC.

www.PetABC.ro

petabc

Afla cum trebuie sa hranim animalele in functie de varsta si talie, care sunt nevoile nutritionale in functie de rasa, ce rol au animalele in viata noastra si multe alte informatii.

video petabc

Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie recunoaste si promoveaza importanta si rolul social al animalelor de companie si sustine cresterea si ingrijirea cu responsabilitate a acestora.
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abonare Newsletter

Conditii de Utilizare

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.arpac.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.